loading

Burnt Hills Veterinarian Hospital

The project involved interior renovations, HVAC upgrades and major exterior renovations. The original structure built in the early 1970’s and was in need of a “facelift”. The Arts and Crafts detailing and the new front roof were designed to maintain the residential character and provide a protected walkway.

The clerestory light well structure provides natural light internally at the reception desk and waiting areas. The use of stone and fiber cement “wood” siding provides the dual advantages of low maintenance and the image of natural materials.

The end result allows the hospital to operate more efficiently, improve “customer service” and upgrade the building to current Building and Life Safety Codes; all while remaining in its local community in a sensitive manner.

Burnt Hills Veterinarian Hospital

Category

Commercial

Date

July 19, 2016